dilluns, 6 de juny del 2011

Amenazados (Unthinkable)

Us vull presentar una meravella que vaig descobrir al videoclub fa poc, es tracta de Amenazados (Unthinkable), una pel·lícula que podríem qualificar de dins el gènere de pel·lícules derivades de l'11-S. Si be la cinta se situa un l'actualitat i no té aparent relació amb el atemptats, sí que reflexa clarament les conseqüències de la terrible massacre.

Dirigida per Gregor Jordan i escrita per Peter Woodward, conta com a principals actors amb el gran Samuel L. Jackson, Carrie-Anne Moss, que coneixereu de Memento i sobretot la saga Matrix i el brillant Michael Sheen, que haureu vist a El desafio: Frost - Nixon, Underworld o la genial The Damn United.

Gran pel·lícula on destaquen sobretot les impressionants actuacions de Samuel L. Jackson i Michael Sheen, en una història de terrorisme als Estats Units en un moment completament desquiciat del patriotisme americà. La pel·lícula parteix de la senzilla premissa d'una amenaça terrorista per acabar plantejant un difícil dilema moral, retratant a la perfecció la radical cultura militarista nord-americana enfrontada a la por d'un atemptat de proporcions catastròfiques.

Em sembla increïble que aquesta perla hagi passat completament desapercebuda i s'estreni directament en DVD al nostre país, probablement és degut a la seva claríssima incorrecció política no només per la cruesa d'alguna de les seves escenes sinó per la forma en que retrata vergonyosament la suposada bondat moralista de la societat americana, encarnada a la pel·lícula per l'actriu Carrie-Anne Moss.
No deixeu passar l'oportunitat de passar una estona vibrant i molt interessant amb aquesta sorprenent pel·lícula que de segur us enganxarà fins al final de forma encisadora i us farà plantejar-vos què faríeu vosaltres de trobar-vos en una situació semblant. Sí senyor, una gran pel·lícula.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada