diumenge, 12 de juny del 2011

Agustí Benedito demandat per Verd Disseny per 13.331 euros

Agustí Benedito ha estat demandat per impagament, la notícia ha saltat aquest divendres, quan tot just fa una setmana que Jaume Ferrer, Marc Ingla i el propi Benedito feien pública una carta oberta conjunta en la qual demanen, al president Rossell i a la junta del Barça, que rectifiquessin la seva decisió de retallar les seccions professionals i no professionals blaugranes.

L'empresa de disseny gràfic Verd Disseny SCP demanda l'excandidat a la presidència per el deute contret en la prestació de serveis al candidat durant la campanya electoral del 2010, a la seva web podeu trobar un exemple de la feina feta.

Segons va informar Mundo Deportivo, “la reclamación asciende a 13.331 euros y corresponde, según argumentan los responsables de Verd Disseny, al importe de facturas no abonadas por la candidatura de Benedito en relación a servicios profesionales tales como el diseño y la preparación de la práctica totalidad de las aplicaciones gráficas de la campaña (material impreso, pancartas, carteles, presentaciones, etc…), así como de la gestión de todos los soportes de comunicación electrónica como la página web y otros instrumentos complementarios.” S'ha de dir que actualment, si un va a la web agustibenedito.cat sembla estar desactivada, desconec si hi ha cap relació amb els fets que comentem.

La demanda serà vista al Jutjat de primera instància número 33 de Barcelona, en base a que Verd Disseny assegura que no va rebre “a lo largo de su colaboración con la candidatura de Agustí Benedito ninguna queja por los servicios prestados, que comprendieron el período que va de finales de marzo de 2010 al 13 de junio siguiente, fecha en la que se celebraron las elecciones”.

Agustí Benedito, nascut a Barcelona l'any 1964, es va llicenciar en dret per la Universitat de Barcelona i és soci del Barça des dels 18 anys. L'any 1997 va donar suport a la candidatura d'Angel Fernandez a la presidència del club, sent co-fundador posteriorment del famós Elefant blau junt amb Albert Perrín, Jordi Moix, Sebastià Roca i Armand Carabén entre d'altres. L'any següent va participar en la moció de censura a Josep Lluís Nuñez i al 2000 va integrar-se a la candidatura de Lluís Bassat. Seguidament va formar part de l'estructura del club de 2003 a 2009 de la mà de la Junta de Joan Laporta, dimitint posteriorment i presentant-se com a candidat l'any 2010, quedant en segona posició per darrere de l'actual President Rossell. Una llarga trajectòria amb sorprenents canvis de bàndol però amb una evolució constantment ascendent que fa incomprensible la seva desafortunada actitud amb una firma que li va donar suport per aconseguir la seva fita més important fins al moment com a candidat a les eleccions del 2010.

Personalment, caldrà veure si la justícia posa cada cosa al seu lloc, però el que no tornarà a ser el que era és la imatge d'Agustí Benedito, envoltat d'una aureola de cavallerositat i serietat que no correspon en absolut amb l'impagament del que ara parlem. Es increïble que per menys de 14 mil euros un senyor com aquest dinamiti les seves opcions a la presidència de cada al futur, com a mínim, ara ja sabem quin preu tenia per ell la possibilitat de ser president del Barça, que ha deixat esfumar-se per 13.331 euros.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada