diumenge, 22 de maig del 2011

A votar

Bé, finalment avui és 22-M, així que diuen toca anar a votar. Personalment penso exercir aquest dret, ja que se'm imposen també les obligacions, i per tant vull aprofitar l'ocasió per opinar, per fer sentir la meva veu. Us aconsello que feu el mateix, sigui quin sigui el vostre terennà.

Personalment voto a les eleccions municipals de Barcelona, la meva ciutat, i és un dels municipis on poden haver-hi més sorpreses i canvis, però em temo que no serà per be. Podríem dir que aquí a la capital, passi el que passi el dia serà trist, ja que tant si el prepotent Hereu manté el control, com si el decrèpit Trias aconsegueix fer-se amb l'alcaldia, les perspectives per als ciutadans que sobrevivim aquí no son gaire esperançadores.

Sobretot hem d'opinar i no permetre que, qui finalment surti victoriós, s'oblidi de nosaltres una vegada més fins a les pròximes eleccions. Ens hi juguem el model de ciutat, ens hi juguem el que hi ha a l'altra banda de la porta de casa nostra, ens hi juguem el que ens trobem quan sortim al carrer, quan passegem, quan conduïm.

Destaca per mi en aquestes eleccions la candidatura d'ERC, que en aquesta ocasió ha sabut aglutinar, sumar com diuen ells, per aportar alguna cosa més que promeses de qualitat de vida o seguretat local, sinó també la possibilitat de convertir Barcelona en una capital d'estat, en una capital de país. Ens sembli bé o no, és un nou punt de vista en aquestes municipals, que a Barcelona sempre s'han caracteritzat per ometre tot tema proper o relacionat amb aspiracions independentistes. També cal felicitar la candidatura d'Iniciativa, que aporta un molt bon candidat amb propostes agosarades per a una ciutat sostenible i socialment cohesionada.

En qualsevol cas, seran unes eleccions interessants, que poden abocar als barcelonins als braços de la dreta més economista o deixar-nos en mans de l'esquerra més espanyolista, com us deia, les perspectives per als ciutadans que sobrevivim aquí no son gaire esperançadores.

Krusty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada