dimarts, 28 de desembre del 2010

Catalunya contra "viva" Honduras

Un cop més, per Nadal, com cada any, es juga avui el partit de la selecció de Catalunya en aquesta ocasió contra la de Hondures, selecció mundialista, a l'Estadi Lluís Companys de Montjuic a les 19 hores. Els preus estan entre els 10 i els 25 euros.

Aquest serà el segon partit com a seleccionador català de l'holandès Johan Cruyff després del Catalunya - Argentina de l'any passat que va acabar amb victòria catalana per 4 a 2. Cruyff va dir en la presentació del partit que seria "una vergüenza" que l'Estadi Olímpic de Montjuïc quedés "medio vacío". Per enfrontar-se a Hondures, l'entrenador té les baixes de Xavi i Piqué, però conta amb sis jugadors del Barça i set de l'Espanyol. La selecció hondurenya per la seva banda conta amb cinc dels internacionals que varen disputar el Mundial passat i veu el partit d'avui com una gran oportunitat per a cadascun dels jugadors. En paraules del seu entrenador, Juan De Dios Castillo, Catalunya està al nivell "de les millors seleccions d'Europa, amb molts jugadors campions del món" i sobre Cruiff ha dit que "Serà un honor enfrontar-me a ell".

Com era d'esperar, el diari As ataca avui amb l'ofensiu titular "La afición va a dar la espalda a Cruiff en el Catalunya - Honduras", i afegeixen que "la pasión por la Selecció ya no es lo que era", lo qual per sí mateix ja és motiu suficient per que demostrem que s'equivoquen, que menteixen, que la notícia respon més al seu desig del fracàs de la selecció catalana que no pas a una realitat.

Artur Mas assistirà al partit estrenant la presidència del país com a una mostra més del seu catalanisme i també TMB donarà suport al partit muntant autobuso llançadora des de les torres de Plaça Espanya fins a l'estadi, que fa onze anys que no contempla un partit de la nostra selecció. Tot per aconseguir al final la presència de més de les 13 mil persones que han comprat entrada fins al moment.

Així que ja sabeu, per poc que pugueu, aneu a l'Estadi a les set a viure la festa de la nostra selecció. Cert que fa fred, que l'estadi està lluny, que Hondures no és una gran selecció i que avui és un dia de compres, però si no hi anem, estarem donant una impressió que no és real. Ens veiem allà companys, Visca Catalunya!

Krusty

1 comentari:

  1. Al final 28.150 espectadors per al Catalunya - Hondures! Moltes felicitats a tots!!

    ResponElimina