divendres, 26 de novembre del 2010

Vot independentista dividit??

Ahir vaig sentir en Joan Puigcercós, d'Esquerra Republicana de Catalunya, declarant que "si el vot independentista es divideix, guanyarà el PP", així que vull animar-vos a tots a no dividir-lo. No voteu ERC, que d'independentistes tenen poc o res, i així evitarem, com diu ell, que es divideixi el vot independentista real, que només representen actualment Solidaritat Catalana i Reagrupament.
I és que les declaracions del líder d'ERC em van indignar soberanament, com s'atreveix a fer servir la política de la por per intentar guanyar vots? Més por tinc a que la gent voti a ERC i aquests tornin a tenir l'opció de posar espanyolistes al Palau de la Generalitat! És que personalment, com ja he dit repetidament, vull un govern catalanista, i els companys d'Esquerra Republicana, ja dues vegades han hagut de triar entre catalanisme o esquerres i han prioritzat esquerres, que esta bé, però ja n'hi ha prou.

Puigcercós demanava el vot útil i afegia que "si nos dividen, vencerán", en referència al Partit Popular, però què és guanyar i què és perdre? Tenir un President d'un partit espanyol a la Generalitat no és perdre? Que mani a Catalunya un partit que renega del català no és perdre? Veure la Generalitat sotmesa al govern d'Espanya no és perdre? Què és per vostè perdre Sr. Puigcercós? Perdre la cadira suposo. 

Faria molt bé el Sr. Puigcercós i Esquerra Republicana d'intentar robar vots pel catalanisme al PSC, no pas intentar desviar vots de partits independentistes, que són vots que ja són on han d'estar. Si Joan Carretero, de Reagrupament, va marxar d'ERC és justament per el poc o nul afany del partit per aconseguir l'independència. L'únic pel que han demostrat que volen lluitar és per estar al govern, i ara per ara això és incompatible amb l'independència. Creieu que no ho saben? Ho saben, en Mas va deixar molt clar al debat que no vol la independència, per tant, ERC no pot pretendre vendre independència alhora que intenta mantenir-se al govern aquest cop de la mà de CiU. Ho saben i per tant menteixen.

Per acabar, deixar clar que personalment he estat militant d'ERC durant anys, que ningú em malentengui, simplement crec que ara exageren la seva voluntat d'independència per motius electorals i ho respecto, però si ja entren en intentar enganyar els independentistes perquè els votin a ells en comptes de Solidaritat Catalana o Reagrupament, això sí que no, i menys amb la por. Per tant, com diu en Puigcercós, no dividim més el vot independentista, o Solidaritat Catalana o Reagrupament, aquestes i només aquestes són úniques les vies útils cap a l'independència de Catalunya.

Krusty

1 comentari:

  1. hola Krusty,
    gràcies per el blog, escolta una pregunta, como veus l´actualitat d' ERC com únic partit (de masses) independentista? El que em fa més por, estic d'acord, és separar-nos, fragmentar el vot indepe... votar a CIU penso que está descartat. Salut, noi

    ResponElimina