dissabte, 20 de novembre del 2010

Propaganda del PxC al Passeig de Gràcia de Barcelona!

Fa uns dies vaig fixar-me que al Passeig de Gràcia de Barcelona hi ha propaganda electoral als fanals del partit Plataforma per Catalunya (PxC), l'esgarrifós partit xenòfob format a Vic per Josep Anglada. Res més lluny de la meva voluntat fer propaganda a aquesta gent amb idees radicalment extremes que tenen com a lema de campanya "per un millor control de la immigració", ho comento per que em sembla indignant i em pregunto amb quin criteri es permet que això passi a la meva ciutat.
Anglada fa anys que va abandonar les seves proclames espanyolistes, perquè sap que li fan perdre vots en comptes de guanyar-ne, per centrar-se en la lluita contra l’Islam, dada que no fa més que confirmar el meu menyspreu cap a aquesta formació política i per tant la meva l'incomprensió absoluta cap a la presència de la seva propaganda al centre de Barcelona.
És cert que CiU té la seva propaganda al llarg de tota l'inacabable i cèntrica Gran Via de les Corts Catalanes, però no es pot comparar, el Passeig de Gràcia és un dels carrers típics de Barcelona i freqüentat per moltíssima gent, tant turistes com barcelonins, tant bé paguen els de PxC? Si mirem el detall, veurem que les seves despeses es redueixen a l’àrea d’activitat exclusiva del seu màxim dirigent i d’un entorn més que reduït, ja que no compten amb cap seu física. Per finançar-se a ell mateix, Anglada compta d’entrada amb els ingressos que rep com a segona força política de l’Ajuntament de Vic a més de les quotes dels associats, que entre afiliats i simpatitzants superen els 1.300, i els sopars en què es paga una part del cobert com a donatiu, res més. La resta d'aportacions misterioses i connexions polítiques no són més que una cortina de fum pensada per crear polèmica i fer-se propaganda. La seva financiació per tant és obscura i complexa, perquè les quantitats no són astronòmiques i perquè ell s’havia mogut pel sector immobiliari, després de ser un simple agent comercial de perfumeria.

Com és habitual en aquests casos, anem en compte amb els resultats augurats a PxC a les enquestes, ja que els seus votants no son propensos a manifestar l'intenció d'aquest vot, això ja demostra que al menys s'avergonyeixen del seu vot, que ja és un començament. L'esperança que ens queda és que amb la reducció del nombre d'immigrants que hi ha hagut en l'últim any, partits amb aquestes rebutjables ideologies vagin morint per sí sols fins a desaparèixer d'un mapa polític català en el que no havien d'haver estat mai.

Krusty

2 comentaris:

  1. Han estat a punt de donar la sorpresa, com molts pensàvem, però afortunadament no han entrat, tot i que s'han quedat a poques dècimes de fer-ho i de fet, si l'abstenció hagués estat més alta, haurien pogut accedir al Parlament amb certa facilitat. Una petita victòria sobre el feixisme, però anem amb compte, que molt em temo que aquesta colla triomfaran a les municipals i es reorganitzaran amb més força de cara al 2014. Els que sí que no han desaparegut del Parlament, per desgràcia, són els anticatalans de Ciutadans. Suposo que és qüestió de temps, però com a mínim en Laporta els ha superat en nombre d'escons.

    ResponElimina
  2. Efectivament, amb la meitat de l'escrutini tenien 3 escons! Buf! Per ara hem parat el cop, però tens tota la raó que fa por pensar en què passarà a les municipals.

    També crec que la pujada del PP és el que ha evitat que entréssin, per que el vot d'extrema dreta ha optat majoritàriament pel vot útil, sinó probablement hauriem d'aguantar l'Anglada aprofitant el Parlament per excampar les seves barbaritats.

    ResponElimina