dissabte, 27 de novembre del 2010

"Lipdub per la Independència" per reflexionar

Com que avui és la jornada de reflexió, he pensat que seria un bon dia per donar-vos descans, així que avui només hi haurà un article, aquest, on vull posar-vos un dels vídeos de l'any. Pels que no l'hagueu vist encara, que sereu pocs, val la pena, per això he decidit penjarl-o, és el vídeo del Lipdub per la Independència i la resta dels Països Catalans, fet a Vic el 24 d'octubre de 2010, que va aconseguir el Rècord Mundial de més gent participant en un lipdub, 5.771 persones, acreditades per la World Records Academy. La cançó escollida és La Flama, dels valencians Obrint Pas, emocionant, commovedor i sobretot molt espectacular, no us el perdeu.

Pels que desconegueu el terme, "lipdub" es defineix com un vídeo musical on apareix un grup de persones sincronitzant els seus llavis, d'aquí la paraula, que literalment vol dir "doblatge de llavis", amb una mateixa cançó, normalment en una sola presa contínua. Espero que us agradi aquest, a mi m'encanta.

Finalment, espero que hagueu reflexionat i descansat, perque demà, tots a votar.

Krusty

4 comentaris:

  1. Bones!!!
    en fin, el video molt guapo!
    peró ficar de títol Lipdub per la independència per reflexionar... no serà una mica de possicionament cap a algun dels partits o ideologia?? segurament el que cal en una jornada per reflexionar és aixó , reflexionar en el que els partits han mostrat, i pensar en el que poder votar. El títol hauria de ser un altre. No donar la teva idea o condicionar com si fossis un partit. En una jornada per reflexionar, i per getn que no pertany a cap partit (simplement pertanyer com a pensament) cal propossar aixó, reflexionar i votar al que cadascú cregui. Akest cop discrepo en el títol del comentari company. Segur que faig mal fet, peró avui com tu dius toca reflexionar, no aconsellar ni seguir fent campanya per cap direcció política, simplement reflexionar, i si si... demà a votar tots aquells que volgeu fer-ho, que recordem que és tant legítim el voar com el abstenir-se mostrant així el teu descontentament cap a la política.
    Així que bon diumenge d'eleccions a tooots!!

    ResponElimina
  2. De fet en un parell de comentaris anteriors deies que avui era dia de reflexió i de no parlar de política, o si més no.. de no opinar, que cadascú pensi que vol votar, peró avui deies que toca fer com els polítics, no fer campanya, jejeje. Tu has fet campanya, mal fet.... no segueixes els teus propis consells.
    P.D: tot de bon rotllo, eh!

    ResponElimina
  3. Una vegada més, estic totalment d'acord, era campanya semi-encoberta, però sense afavorir cap partit en concret sinó una ideología que és comuna a tres partits dels "grans" i molts més del petits. Efectivament no és reflexió pura, però l'excusa que puc donar és només una, no m'en he pogut estar d'intentar esgarrapar algún vot per la independència fins a l'últim moment!

    Disculparme i felicitar la teva perpicàcia és l'únic que em queda, bona feina Despistat!

    ResponElimina
  4. El lipdub per la independència que es va enregistrar a Vic a finals d'octubre ja ha estat reproduït més d'un milió de vegades a Youtube. La xifra s'ha superat aquest dimarts, quan fa tot just dos mesos i mig que el vídeo es va penjar a la xarxa. De fet, el clip ha tingut una gran repercussió des del primer moment: en només deu dies ja havia superat el mig milió de visites, fet que va generar que la premsa estrangera se'n fes ressò.

    ResponElimina