dimecres, 17 de novembre del 2010

L'análisi d'Alicia Sánchez Camacho del PP de cara al 28-N

La candidata del Partit Popular per les eleccions al Parlament de Catalunya del 28-N Alicia Sánchez Camacho ha estat analitzada pels experts de La Vanguardia amb les conclusions que us exposo avui.
Nascuda a Blanes el 1966, la senyora és presidenta del PP de Catalunya des de juliol del 2008 quan va guanyar pels pèls contra Montserrat Nebrera.
En quant a punts forts, es valora el gran canvi que ha experimentat tant a nivell físic i en el vestir com en la forma de parlar, representa a la perfecció el perfil que pretén, de dona professional i conservadora. També és la candidata més bilingüe tot i que no domina prou bé el català.
En quant a punts febles en destaca la falta d'experiència, que la porta a una búsqueda excessiva de protagonisme, també fa excessiu efecte de parlar amb frases apreses dictades pel partit, i sobretot que es mostra agressiva i contundent, fugint del centre i donant imatge més d'ideologia extrema.
Finalment els analistes li aconsellen "moderar más el tono y mirar y sonreír de una manera más amable".
Jo opino que com a candidata, la Sra. Sánchez Camacho esta clarament falta de recursos, cosa que fa que s'encalli en els eslògans de partit de forma repetitiva per no tenir capacitat de reacció i raonament suficients. Em sembla, això sí, que és la candidata perfecte per partit que representa,  ja que es mostra obertament morena, maquillada i operada alhora que orgullosa d'aquest accent de "pijo" català que tant caracteritza els seus votants. El que em va sorpendre recentment és descobrir que forma part d'una família "monoparental"; per el que entenc que és mare soltero o viuda, lo qual em sembla increïble sent la presidenta del PP  a Catalunya. M'alegro que sigui ella l'escollida ja que estic totalment segur que hi ha moltes possibles candidates amb més capacitat de resposta i millor expressió que serien capaces d'arrossegar més vots que ella, per tant, perfecte, quants menos vots per l'extrema dreta religiosa i anticatalanista, millor.

Krusty

2 comentaris:

  1. Com ja vaig dir anteriorment... és ideal pel Teaparty. Cada vegada que veig a la paia aquesta em surt un granet a la cara. No soporto al PP , peró hi ha un parell de dones de les seves files que no les puc ni veure, ella, la Alicia, i l'altre.. la que el CQC va poder fer fora de la política (alemnys de cara al públic) per un temps peró que ha tornat amb més força que mai, la Esperanza Aguirre.!!
    Quin parell, peró en el cas de l'Alicia, estic totalment d'acord amb moltes de les teves opinions. No té cap discurs, sempre repeteix el mateix, idees del partit. No té capacitat oratoria com altres candidats de diferents partits. Potser pk porta poc temps en el tema de parlar en públic. No m'agrada.. gens. Espero que no tregui gaires vots.

    ResponElimina
  2. Jo també espero que s'enfonsi, no m'agrada, sempre morena, maquillada i operada. Pero és que m'he enterat que és separada! Que una dona sigui del PP sempre és estrany per la mentalitat de marginarles que tenen, pero que sigui dona i separada, que tots la deuen mirar malament i li deuen preguntar ón té el marit... i a sobre presidenta del partit, venga ya!!

    ResponElimina