dilluns, 18 d’octubre del 2010

Joan Laporta a la presó?

Aquest cap de setmana m'he quedat gelat quan he sentit que el Barça havia decidit per votació a l'assemblea de compromissaris demandar a Joan Laporta, i que Sandro Rossell havia votat en blanc.

Recapitulem per que deu n'hi do, el barça portarà als tribunals la gestió de la junta de Joan Laporta per la pèrdua de 47,8 milions d'euros en 8 anys de mandat. Si tenim en conta que pel mateix exercici, la junta anterior havia presentat els números amb beneficis de 11 milions, ens podem fer una idea de fins a quin punt se'ns pren el pèl avui en dia gràcies a la comptabilitat creativa. Però es que deixant a banda el tema contable, que cada vegada que marxi un president del barsa li passarem la factura? Perquè vist així, quant hauria de pagar Florentino quan marxi del Madrid?
Aquest matí tres quartes parts de la gent ha votat que no s'hauria de portar a Laporta als tribunals a ambdues enquestes de RAC1 i TV3, però com sempre, no tots els catalans son socis del barça, i en aquest cas, els socis compromissaris s'han deixat manipular a l'assemblea (com sempre històricament) per votar el que en 'Sandruscu' els ha volgut fer votar, per a sobre acabar quedant com un senyor amb el seu vot en blanc. Quins collons.
No defenso les barbaritats del gran Jan, el seu extremisme ens ha dut tant al cel com a l'infern, però en poc temps en Sandro Rossell ja s'ha barallat desde la presidència amb el mític Johan Cruiff i el guanyador Joan Laporta, per mi els dos personatges més importants de la història del barsa. Pero compte amb qui més es baralla, perque avui Xavi ha dit "Este club no deja de sorprender. Tras ganar 8 de 10 títulos ... todo este alboroto. Es el Barça"

Pateixo ja per un futur en que, com si d'una tradició es tractés, totes les juntes directives sortints del barça acabaran el seu mandat amb la venta del millor jugador de la plantilla, a un bon preu, per assecar les pèrdues acumulades durant el seu mandat, i així evitar acabar tots a la presó. Sandro, no pateixis, quan això sigui la norma pocs recordarem ja qui va començar aquesta roda amb previsible final denunciant al millor president de la història del club per motius d'enfrontament personal.

Krusty

3 comentaris:

  1. Que el "Sandrusco" voti en blanc, pel que fa a mi, no el fa quedar com un senyor sinó com un completament inútil. Monto tot aquest enrenou per un cop acabat, rentar-me'n les mans i no sé culpable. Per mi queda molt pitjor, i encara més, si jo fos un soci que ha votat sí, em faria molta rabia que el que ha provocat tot això voti en blanc.

    Avui hi havia un anunci al diari en què un soci deia, "Sóc soci del Barça. Després del resultat de l'assamblea del dissabte venc 5 seients de tribuna i 5 carnets de socis". BEN FET!

    Ru

    ResponElimina
  2. Osti, que bo! Sí senyor, ben fet.

    Tens tota la raó, i es que el Sandro va presentar la votació com "la decisió més important de la història del club", i seguidament, com a president, vota en blanc! Increïble.

    ResponElimina
  3. Senyors . . .
    Qui la fa... LA PAGA !!
    Es digui Jan o Jon !!!!
    laporta no es juga amb els diners dels socis.
    Com a soci que sóc trovo que es imperdonable
    aquesta "crema" de diners que ha tingut l'anterior
    directiva,així que... JUSTÍCIA !
    Barça o mort !

    MaRk-US

    ResponElimina