dimarts, 19 d’octubre del 2010

Canya de Sala i Martín al 'Sandruscu' a El món a RAC1

He sentit avui a El món a RAC1 el Sr. Sala Martín des de Nova York entrevistat pel Jordi Basté, i ha donat alguna informació bastant espectacular. La més sorprenent ha estat quan se li ha preguntat pels exagerats gastos en seguretat, ha revelat que des de el dia que va deixar de ser president, el sempre provocador Joan Laporta es paga la pròpia seguretat, que òbviament segueix necessitant igual que el dia abans de deixar la presidència i és per haver fet fora els bojos nois del club mentre era president que encara la requereix.

També s'ha parlat dels jets privats, ha aclarit que en dues ocasions es va fer per rescatar a Messi d'Argentina estant assetjat per aficionats degut a l'eliminació d'Argentina del mundial, en una altra ocasió va ser per assistir a un poblet d'Anglaterra a l'enterrament de Bobby Robson, i finalment per portar jugadors del primer equip de futbol a la Final Four de basquet.
En quant a els famosos 150.000 euros per anar en jet a centre-amèrica per motiu de la Fundació del Barsa, ha explicat que era per anar a diversos poblets aïllats per donar suport a la fundació del Messi, que en aquells moments estava negociant la renovació, i que va ser, sempre segons Sala Martín, vital per la continuïtat de Leo Messi al Futbol Club Barcelona.
En quant a l'absència de Joan Laporta a l'assemblea de compromissaris, ha puntualitzat que sí que se li va comunicar des de la nova junta la possibilitat d'assistir-hi en condició de soci compromissari i demanar la paraula com pot fer qualsevol dels assistents. Evidentment obviant que pel to de l'assemblea el posar-se allà al mig podia costar-li un disgust al expresident. Sí que se li va oferir l'opció de veure la documentació que l'acusa prèviament a l'assemblea, però al ser confidencial, l'oferta era veure-la ell personalment en oficines del club i durant una hora. Per ser una auditoria profunda de centenars de fulls i de caràcter marcadament tècnic, l'oferta parla per sí mateixa.

És per tot això que ja puc dir oficialment que no me'n fio pas d'aquesta colla de burgesos liderats pel Sandro "vot en blanc" Rossell, i ja en parlarem, però el primer que han fet es limitar el fer-se soci del Barça a familiars de primer i segon grau, menors de 14 anys i gent que hagi estat soci abans. Això per mi és la prova definitiva de que pretenen convertir el Barça en un club refinat i exclusiu on puguin accedir només burgesos adinerats i repentinats com ells.

Krusty

1 comentari:

  1. Ja arribarà l'hora del Sandrusco.. de moment hem d'aguantar que critiqui i persegueixi al Laporta, que amb tot i les seves característiques negatives, va portar al Barça al cim del futbol!! xc

    ResponElimina