diumenge, 10 d’octubre del 2010

Accidents de cap de setmana

A alguns us costarà de creure peroel cap de setmana passat puc dir, afortunadament, que vaig esquivar la llarga sombra de la mort en una carretera catalana.
Tot va succeïr dirigint-me a un cap de setmana de verema "campestre", que ja n'és època, i tot circulant de nit, 4 persones més i jo mateix enquibits en un monovolum de fabricació asiàtica i per definició escàs per a anar-hi cinc catalanets ben aliments. Era de nit, i en una recta, de sobte, un porc sanglar el vell mitg de la carretera, increïble de veure. Després de varies batzegades, crits, cops i virolles tot es va aturar. Surto del vehicle per veure que som al fons d'una cuneta sorprenentment profunda, pugem a la carretera i truquem al RACC primer i després als mossos, tot entre plors, rialles nervioses, pitis i abraçades.
Fantàstic espectacle de solidaritat i companyerisme tot el seguit de cotxes que es van aturar a oferirnos ajuda, als quals he d'agraïr la preocupació profundament, i sorpresa general quan arriba la grua del RACC abans que els mossos d'esquadra.

Finalment el cotxe a una campa fins dilluns, nosaltres en taxi fins al mas per la verema, algún blau i ganes de viure renovades. Una anècdota més per explicar, uina vida menos per gastar.


Krusty

1 comentari: